Készítess videót kedvenc fotóidból...

Életünk nagy pillanataiban rengeteg fénykép készül. Digitális fényképezőgépünknek csak a memóriakártya kapacitása szabhat határt. Aztán ha hazaérünk áttesszük a gépünkre, jobb esetben felírjuk valamilyen adathordozóra, esetleg kiválasztunk párat, és papírképet készítünk belőle. Ajánlok azonban egy jó kis alternatívát.

Videó, zenei aláfestéssel fotóinkból?

Mit szólnál egy útifilmhez kedvenc fotóidból? A hossza a képek számától függ. A formátum lehet DVD, DivX, igény esetén HD-ben is készülhet. Aztán jöhetnek a vendégek, és beszélgetés, sütemény, kávé közben megelevenednek anyár élményei, az esküvő meghitt pillanatai, a horgásztúra nagy halai...

Provance-i fényképekből készített videó

Provence

(pl. a Provence-ről készült videó 257 fotóból áll, és 24,5 perces) Alatta a képekhez illő hangulatú zene.

Barátaim esküvőjére, fényképekből készített videó

Esküvő

Barátaim esküvőjére készült ez a klip. A szertartáson már vetítették, és az aláfestő zenében előforduló, bár már ezen a változaton nem hallható hangeffekteknek fontos dramaturgiai szerepe volt az esküvő lebonyolításában.

Vietnámi fényképekből készített videó

Vietnam

Már magába Vietnamba eljutni is eléggé megterhelő vállalkozás, mindenféle értelemben. A fotókat illik a lehető legjobb formában megőrizni. Videót kell csinálni a képekből, teljesen új hangulat, egy teljesen új élmény ebben a formában átélni újra az emlékeket.

Laoszi fényképekből készített videó

Laosz

A legjobb, ha kiválogatod a neked legjobban tetsző, technikailag is legtökéletesebb képeket. Leméretezni nem kell, főleg, ha HD-s videót szeretnének végerenménynek. Számoljunk kb. 10 kép/perc átlaggal, az óránként 600 db. kép.

Még egy pár kész videó fotókból készítve...

Egy kis kedvcsináló válogatás az elmúlt évekből.

Esztergomi fényképekből készített videó

Esztergom

Székesfehérvári fényképekből készített videó

Székesfehérvár

Angkor WAT - Kambodzsai fényképekből készített videó

Angkor

Izraeli fényképekből készített videó

IzraelE-mail nekem...